poza6 poza5 poza3 poza2 poza1 poza

Mesaj de felicitare cu Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului!

Stimați consăteni și creștini de pretutindeni!!!

Pentru toți noi, creștinii, Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului ne oferă cele mai frumoase și sacre momente pentru împlinire sufletească. Oriunde ne-am afla,fie alături de familie și de cei apropiați, fie mai departe de baștină și de cei dragi, în fiecare primăvară, odată cu reînvierea naturii și reînnoirea sentimentelor noastre, avem șansa de a fi pătrunși de noi gânduri pozitive și noi speranțe.Învierea Domnului ne dăruiește emoții frumoase, ne oferă bucurii, ne aduce binecuvântare!

Stimați cetățeni.

Cu ocazia Învierii Domnului, din numele echipei Administrație publice locale, permiteți-ne să Vă adresăm sincere urări de bine și sănătate, lumină și pace în suflet, dragoste și încredere, mult optimism, fericire și armonie în toate!

Vă dorim ca spiritul sărbatorii Învierii Domnului să fie resimțit în fiecare casă, să păstrăm Credința și Valorile veșnice, să avem parte de binecuvântarea Domnului, să ne ridicăm deasupra oricăror încercări și să biruim totul prin bunătate, dragoste și prietenie!

Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!

Un Paște Fericit tuturor!

Cu cele mai bune gânduri.

Totodată stimați cetățeni va informam că slujbele divine se vor oficializa la aer liber cu respectarea tuturor normelor, măsurilor de protecție.( Respectarea distanței de 1,5 m, masca de protecție)

 

27 Vizualizări