poza6 poza5 poza3 poza2 poza1 poza

Ziua Internațională a Femeii

În prag de frumoasele sărbători, desfăşurate în luna lui „Mărţişor”, se înscrie distinct şi Ziua Internațională a Femeii, omagiată tradiţional de 8 martie.

Este o sărbătoare deosebită, ce reprezintă ziua feminității, a frumuseții, a dragostei, ziua când ni se oferă prilejul potrivit pentru a Vă spune cât de mult însemnați în viața noastră, a bărbaților. Duioase și gingașe, ambițioase și sensibile, delicate și emotive, dinamice și puternice, grațioase și distincte, chibzuite și curajoase. Sunt numai câteva din cuvintele ce vă caracterizează în mod special.

Înțelegem că nu puterea fizică împinge fericirea spre destinatarii săi, ci anume străduința și silința femeilor de a construi căminul familial, de a da naștere unei vieți noi, de a da lumii cât mai multă culoare.

Cu acest splendid prilej, adresăm cordiale felicitări tuturor femeilor, însoţite de un buchet multicolor de sincere urări de sănătate, prosperitate, succese și realizări. Să radiați de bucurii infinite. Să fiți mereu iubite, fericite, apreciate și respectate. Să trăiți în armonia bunăvoinței. Pacea și înțelegerea să domine mereu în sufletul și în familiile Dumneavoastră. Să nu purtați niciodată grija zilei de mâine.

Dragi FEMEI, fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să     vă însoțească pretutindeni și pe tot parcursul anului!

O primăvară frumoasa în suflet și în gînd! Să aveți parte de tot ce vă doriți!

Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos !!!

Cu respect profund,

Administrația Publică Locală

Primarul comunei Cubolta

Sîrbu Alexandru

72 Vizualizări