poza6 poza5 poza3 poza2 poza1 poza

Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorilor Pascale

 

Stimați consăteni și creștini de pretutideni!!!

 

     Învierea Domnului Isus Hristos, cea mai luminoasă sărbătoare a omenirii, este sărbătoarea noastră de suflet, că în viața cotidiană avem nevoie de a ne întări credința creștină, de speranță și iertare. Sfintele Sărbători de Paști ne reamintesc să fim mai buni, mai înțelegători și mai înţelepţi, să ne bucurăm de prezența duhovnicească a celor dragi şi apropiaţi.

 

      Stimați cetățeni.

 

    Cu acest minunat și divin prilej, din numele echipei Administrației Publice Locale, adresez tuturor creștinilor calde felicitări şi sincere urări de bine, lumină și pace în suflet, dragoste și încredere, mult optimism, fericire și armonie în toate!

 

   Sfânta zi a Învierii Domnului să vă fie ca o stea călăuzitoare în lucruri bune și intenții frumoase, să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece împreună aceste clipe magice, să vă lumineze calea, iar făclia iubirii să nu vă dispară niciodată din suflet.

 

   Bucuria nespusă a Învierii Domnului să sălăşluiască întru noi, iar Hristos, Cel ce a biruit moartea, să reverse asupra noastră belşug de bucurii duhovniceşti, buna sporire, pace în suflet şi în gând.

 

    Fie ca Lumina sfântă a Învierii să aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire și speranţă, să coboare în sufletele şi în inimile D-voastră și cu sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!

 

32 Vizualizări