Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: +373 262 58 348

Mesaj de felicitare cu Ziua Sfintelor Paști

Mult stimați locuitori ai comunei Cubolta!

Iată-ne ajunși în pregul celei mai mari sărbători a întregii creștinătăți, Ziua Învierii Domnului Iisus Hristos, Ziua Sfintelor Paști, ziua biruinței vieții asupra morții, a luminii asupra întunericului și a dragostei asupra urii și a păcatului.

Învierea Domnului Iisus Hristos, cea mai luminoasă sărbătoare a omenirii, este sărbătoarea noastră de suflet, că în viața cotidiană avem nevoie de a ne întări credința creștină, de speranță și iertare. Sfintele Sărbători de Paști este prilejul divin de a  ne reaminti să fim mai buni, mai înțelegători și mai înţelepţi, să ne bucurăm de prezența duhovnicească a celor dragi şi apropiaţi.

Stimați cetățeni.

Ziua Învierii Domnului este un prilej divin de a vă adresa sincere felicitări și urări de sănătate, să vă aducă linişte, pace şi fericirea de a petrece împreună aceste clipe magice, să vă lumineze calea, iar făclia iubirii să nu vă dispară niciodată din suflet.

Bucuria nespusă a Învierii Domnului să sălăşluiască întru noi, să reverse asupra noastră belşug de bucurii duhovnicești, să vă aducă renaşterea credinței, să vă vegheze îngerii iertării și a păcii.

Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă,  cu sănătate  și bucurii,  să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei  dragi.

Fie ca lumina sfântă a învierii să coboare în  sufletele și în inimile Dumneavoastră și cu suflet curat să spunem împreună Hristos a Înviat!

Un Paste fericit!

Cu  înaltă considerație,
Administrația Publică Locală
Primarul comuni Cubolta, Sîrbu Alexandru

Articole Recente