Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: +373 262 58 348

Hramul Satului

Stimați cetățeni!!!

La data de 18 septembrie 2023 pe teritoriul com. Cubolta rn. Sîngerei a fost sărbătorit hramul satului sf „Elisabeta” cât și a localității. Consiliul comunal Cubolta,  Administrația Publică Locală reprezentată de primarul com. Sîrbu Alexandru a adresat cele mai alese urări de bine și noroc pentru locuitorii s. Cubolta. Hramul satului este ziua cînd în casa moldoveanului se adună prietenii, rudele și toți cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate și bunăstare.

O realizare deosebită care a marcat sărbătoarea de 18.09.2023, a fost arborat Drapelul satului Cubolta, totodată a fost organizată trânta la berbec, cucoș și miel.

Într-o lume zbuciumată de nevoi, modelele de viată au devenit o floare rară.

O astfel de lectie, poate cea mai grea dintre toate încercările pe care ni le pune în fată viata, este „CĂSNICIA, o institutie tot mai amenintată de instabilitatea timpurilor noastre.

Administrația Publică Locală vine cu tradiția de a decerna familiile care anul acesta au împlinit „50 ani de la căsătorie.

Și desigur ca o tradiție pentru Cubolta au fost invitații speciali „Surorile Osoianu” și „Anatol Latîșev” care au încântat sufletele cetățenilor cu cîntece și voie bună.

Și nu în cele din urmă Hora satului.

 

Articole Recente