Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: +373 262 58 348

Un început de aprilie cu noutăți importante pentru comuna Cubolta

PRIMARIA Cubolta, In cadrul masurii nr. 1 Îmbunatațirea și dezvoltarea infrastructurii economice rurale conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 465/2023 cu privire la aprobarea Regulamentului privind masurile de subvenționare în avans și conditiile specifice de eligibilitate pentru subvenționarea în avans din Fondul national de dezvoltare a agriculturii și a mediului rural.

În urma ședintelor Comisiei de Evaluare și Selectare care au avut pe parcursul lunii februarie 2024, dosarul depus. a obtinut 70 puncte, fiind aprobat spre finantare.

Proiectul de dezvoltare comunitară prevede Reparația drumului spre punctual de colectare a laptelui din s.Cubolta, r-ul.Sîngerei, sau cu alte cuvinte Reparația str. Independenței din s.Cubolta prin asfaltare și amenajarea trotuarelor pe transonul de la str Ștefan cel Mare – intersecție cu str. Pan Halippa, cu o lungime de 170m.

La data de 01.04.2024 primăria com.Cubolta, rn.Sîngerei, a semnat contractul de acordare a subvenției în avans cu Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură, suma totală a proiectului constituie 4 786 526 lei, valoarea subvenției aprobate de Comisia de evaluare și selectare pentru finanțarea proiectului investițional acordată de Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură constituie 2 820 717 lei, iar diferența de 1 965 809 lei constituie contribuția primăriei com.Cubolta.

 

Articole Recente