Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: +373 262 58 348

Sfintele Sărbători Pascale ne oferă cele mai frumoase și sacre momente pentru împlinire sufletească

Stimați Cubolteni de pretutindeni, dragi prieteni,

Pentru toți noi, creștinii, Sfintele Sărbători  Pascale ne oferă cele mai frumoase și sacre momente pentru împlinire sufletească. Oriunde ne-am afla, fie alături de familie și de cei apropiați, fie mai departe de baștină și de cei dragi, în fiecare primăvară, odată cu reînvierea naturii și reînnoirea sentimentelor noastre, avem șansa de a fi pătrunși de noi gânduri pozitive și noi speranțe.Învierea Domnului Iisus Hristos ne dăruiește emoții frumoase,  ne oferă bucurii,  ne aduce binecuvântare!

Cu ocazia acestor divine Sărbători  și a Învierii Domnului, din numele Administrației publice locale, reprezentată de primarul comunei Sîrbu Alexandru și Consiliului comunal Cubolta, permiteți-mi să vă adresăm sincere urări de bine și sănătate, lumină și pace în suflet, dragoste și încredere, mult optimism, fericire și armonie în toate!

Vă dorim ca spiritul Învierii Domnului Iisus Hristos să fie resimțit în fiecare casă, să păstrăm Credința și Valorile veșnice, să avem parte de binecuvântarea Domnului, să ne ridicăm deasupra oricăror încercări și să biruim totul prin bunătate, dragoste și prietenie!

Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!

Un Paște Fericit tuturor!

Cu cele mai bune gânduri,

Administrația publică locală

Primarul comunei Cubolta, Sîrbu Alexandru

601cea54d4b84df9e74894da5d7911d8

 

Articole Recente